Petrakennedy.cz

Souhlas s Cookies

Tento dokument byl vytvořen, aby ukázal úsilí vynaložené na dodržování právních předpisů o ochraně osobních údajů. Tento dokument bude obsahovat Zásady cookies a nastavení souhlasu se soubory cookies k prokázání souhlasu pro čas a region specifikovaný níže. Další informace o tomto dokumentu najdete zde https://complianz.io/consent. Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 21. 2. 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

1. ÚVOD

Naše webové stránky https://petrakennedy.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

1. CO JSOU SOUBORY COOKIES

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

2. CO JSOU SKRIPTY

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

3. CO JE WEBOVÝ MAJÁK

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. COOKIES

5.1 Technické nebo funkční soubory Cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto Synogic Solutions s.r.o. Zásady cookies (EU) 21. 2. 2022 cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické Cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Marketingové/sledovací Cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely

6. UMÍSTĚNÉ COOKIES

6.1 Google ReCAPTCHA

Používáme Google reCAPTCHA pro prevence spamu. Čtěte více

Další informace naleznete na Google reCAPTCHA-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

6.2 Wistia

Používáme Wistia pro zobrazení videa. Čtěte více

Další informace naleznete na Wistia-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

6.3 Mailpoet

Používáme mailpoet pro seznam odběratelů e-mailu. Čtěte více

Další informace naleznete na mailpoet-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

6.4 Polylang

Používáme Polylang pro správa překladů. Čtěte více

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

6.5 Divi (Elegant Themes)

Používáme Divi (Elegant Themes) pro design webových stránek. Čtěte více

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

6.6

7. SOUHLAS

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na „Uložit předvolby“, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat
správně.

8. VAŠE PRÁVA TÝKAJÍCÍ SE OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.

Právo na přístup:
Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.

Právo na opravu:
Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.

Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.

Právo na přenos vašich údajů:
Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.

Právo na námitku:
Proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud
neexistují oprávněné důvody ke zpracování. Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies.

Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom
se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

10. KONTAKTNÍ ÚDAJE

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:
Synogic Solutions s.r.o., IČ 142 49 804, Rumjancevova 65/20a, Liberec I-Staré Město, 460 01 Liberec, Česká republika

Web: https://petrakennedy.cz
E-mail: info@petrakennedy.cz
Telefonní číslo: 776 535 556